Min kulinariska resa
Litet lexikon
(Flytta till ...)
Enkelpanering och dubbelpanering
Finriven och grovriven
Fräsa
Galler
Glasyr
Grädda
Hacka
Hålslev
Kavla
Knåda
Marinad eller inläggning
Mäktig
Mör
Nagga
Poröst
Puré
Puttra
Redning
Reducera
Remsor
Sikta
Sila
Skålla
Skåra
Smaksätt
Smöra/bröa en form
Springform
Sprits
Stanning
Surdeg
Tuggmotstånd eller "al dente"
Varmluftsugn
Vattenbad
▼
Remsor
När man skär något i remsor blir det band. Man kan göra detta för hand men ofta finns det maskiner som kan göra det. Bilden visar bandspaghetti som är gjord i en pastamaskin.
Bild av FotoosVanRobin på Wikipedia.com CC-BY-SA
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Startsida
Visa webbversion
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar