onsdag 30 januari 2019

Kycklingleverpastej

Åh så gott och vilken räddning för mig till frukost. Detta är ju den perfekta frukosten. Och så enkel den är att göra! Fröknäcke med leverpastej och gurka. 
Ingredienser:
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
1 äpple
1 msk kokosolja
0,5 dl olja
200 g kycklingfärs
450 g kycklinglever
1 tsk oregano
1 tsk timjan
2 tsk salt

Gör så här:
Skala och hacka löken och riv vitlöken och skala och riv äpplet.
Stek detta i kokosolja. Lägg i mixer och häll på olivolja.
Stek färsen och lägg i mixer.
Stek levern och lägg i mixern tillsammans med kryddan.
Mixa och fördela i burkar. Ställ in i kylen.
Klart! Håller i ca 1 v men det går att frysa.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar