Mums. Het och god. 4 portioner
Ingredienser:
1 zuccini
2 tsk kokosolja
2 gula lökar
2 vitlöksklyftor
2 tsk olja
500 g kycklinginnerfilé
1 burk kokosmjölk
2 msk tomatpuré
1 tsk ingefära
1 tsk curry
1 tsk chiliflakes
salt
svartpeppar
1 citron
1 dl hasselnötter
Gör så här:
Dela zuccinin på längden och skär i halvmånar. Stek dem i oljan. Lägg undan.
Skala och hacka löken och riv vitlöken. Stek i oljan.
Lägg även i kycklinginnerfilén i stekpannan.
När kycklingen är nästan genomstekt häller du på kokosmjölken och kryddar med ingefära, curry och chiliflakes.
Låt puttra i några minuter.
Häll på saften från citronen och smaka av med salt och peppar.
Hacka hasselnötter och strö över vid servering.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar