Varje år dukar vi upp till kräftskiva i vår carport. Jag tycker det är lika roligt varje år att bjuda på nya saker. Denna gång stod det på bordet (Feta=recept kommer):
Glutenfritt bröd, kräftbröd, fröknäcke och paprikaknäcke tillsammans med smör och vegansmör samt en rejäl ostbricka med både mjuka ostar och hårdostar.
Spenatomelett, miniomeletter med squash, morot och svamp samt en grönsaksgratäng. Dessutom fann smördegslindad sparris.
Till kaffet kunde man välja (eller ta båda) gluten- och mjölkfri tiramisu eller jordgubbsmazarin.
Denna gång fanns ingen mjölkallergiker men jag såg till så att det fanns glutenfria alternativ. Det mår alla bra av så det mesta var faktiskt glutenfritt.
Som snacks hade jag gjort kakaodadlar, lakritsdadlar och bjöd dessutom på torkad frukt och nötter vid sidan om det vanliga (chips, popcorn och godis)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar