Min kulinariska resa
Fakta
Receptregister
Clean
Lowcarb
Lowcarb receptregister
Dricka
Frukostar/mellanmål
Förrätter
Huvudrätter
Efterrätter
Fisk och skaldjur
Fågel
Kött
Korv
Grillat
Friterat
Vegetariskt
Soppa
Sallader
Såser
Tillbehör
Bröd
Kakor
Godis
Jul
måndag 30 januari 2017
Citron och ört-kyckling
Färsk kyckling på låg värme i ugn är saftigt och gott. Med citron inuti blir det ännu saftigare. Denna kyckling är stoppad med citron och färska örter. På ovansidan är det örtsalt och olja. Grädda i lite mer än 1h på 175 grader.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Senaste inlägg
Äldre inlägg
Startsida
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar