Ingredienser:
1 msk olja
1 tsk senapsfrön
2 gula lökar, finhackade
2 vitlöksklyftor
2 msk riven färsk ingefära
1/2 burk passerade tomater
2 dl vatten
1 burk kikärter
1 tsk spiskummin
1 tsk koriander
1 msk olja
1 tsk senapsfrön
2 gula lökar, finhackade
2 vitlöksklyftor
2 msk riven färsk ingefära
1/2 burk passerade tomater
2 dl vatten
1 burk kikärter
1 tsk spiskummin
1 tsk koriander
1 tsk chilipulver
1/2 tsk gurkmeja
1 tsk salt
100 g babyspenat
Gör så här:
Värm olja i en kastrull och ta i senapsfröna.
När de börjar poppa tar du också i finhackad lök, riven vitlök och ingefära. Bryn lite.
Häll i tomater och vatten och värm på.
Ta i kikärtorna och kryddorna.
Tryck ner spenaten och låt denna bli varm och simmig.
Smaka av om det behövs mer kryddor.
1/2 tsk gurkmeja
1 tsk salt
100 g babyspenat
Gör så här:
Värm olja i en kastrull och ta i senapsfröna.
När de börjar poppa tar du också i finhackad lök, riven vitlök och ingefära. Bryn lite.
Häll i tomater och vatten och värm på.
Ta i kikärtorna och kryddorna.
Tryck ner spenaten och låt denna bli varm och simmig.
Smaka av om det behövs mer kryddor.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar