Nötkött
Kalvfärs -/58-60/68
Entrecôte, nötytterfilé, oxfilé 55/60/68
Rostbiff -/60/70
Kalvfilé -/63/70
Fransyska, ryggbiff och bog 60/65/70
Kalvstek -/65/70
Nötfärs -/68/75
Nötstek, 65/70/75

Fläskkött
Fläskfilé 65
Kotlett 65-70
Skinkstek 68-70
Fläskytterfilé, fäskfärs 70
Bog 75
Karré 80-85

Lammkött
Entrécôte, kotlett, lammracks 56-58/58-62/67-70
Lammfilé 56/60/70
Lammstek 58/62/70
Lammfärs 58/65/70

Hel eller halv 80-85
Bröstfilé 70
Lårfilé 75
Ben eller klubba 80

Fisk
Tonfisk 31
Hälleflundra 48-50
Lax -/48/52
Rödspätta 50-52
Vitfisk, makrill -/52/56
Bullar och bröd
98 grader
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar