Ingredienser:
6 st potatisar
2 msk olja600 g vit fisk
1 ägg
0,5 dl vetemjöl
60 g sallad
2 dl turkisk yoghurt
1 msk majonnäs
1 vitlöksklyfta
1 sk klippt dill
Gör så här:
Skala potatisen och skär i klyftor. Pensla potatisklyftorna med oljan, salta och peppra och gratinera i 225 grader i 20 minuter.
- Blanda ihop en dressing på yoghurt, majonnäs, riven vitlök och dill. Salta och peppra och låt stå till sig en stund.
- Salta och peppra torsken ordentligt. Vispa upp ägget och doppa torsken där i. Vänd sedan torsken i vetemjöl. Sätt in i ugnen tillsammans med potatisen i högst 10 minuter.
- Gör en strut av ett tidningspapper. Varva fisk i bitar, potatis och sallad i struten, droppa dressingen överst.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar